Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prădat de o prostituată din Sălaj. I-a furat portmoneul cu 620 de euro

0 88

Prostitutie

A rămas și fără plăceri carnale, dar și fără portmoneul cu o însemnată sumă de bani, după ce a căzut în plasa unei prostituate în zona Autogării din Baia Mare. Păgubitul a sesizat poliția că a fost victima infracţiunii de furt calificat.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a declarat că, în jurul orei 24.00, a mers cu o femeie necunoscută în spatele chioşcurilor de pe peronul Autogării Baia Mare pentru a întreţine relaţii sexuale.

”În aceste circumstanţe, femeia i-a sustras portmoneul în care avea cartea de identitate, permisul de conducere, 620 de euro şi 20 de lei”, se menționează într-un comunicat al IPJ Maramureș.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat o femeie de 31 de ani din comuna Hida, judeţul Sălaj, bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat şi un băimărean de 29 de ani, care este cercetat pentru complicitate la furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările cu bănuiţii în stare de libertate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More