Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prea multă viteză. Trei șoferi din Sălaj, Maramureș și Cluj, lăsați fără permis

0 111

Trei bărbați, din județele Sălaj, Maramureș și Cluj, au fost depistați de polițiști la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce conduceau cu viteză peste limita legală. Toți au fost sancționați, iar permisul de conducere le-a fost suspendat.

Potrivit celor de la IPJ Sălaj, la data de 17 mai, între orele 15:20 – 17:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe raza localității Chendremal. 

În cadrul activității au fost depistați trei bărbați curajoși, din județele Sălaj, Maramureș și Cluj, în timp ce conduceau cu viteză peste limita legală. 

Șoferul din Sălaj avea o viteză de 126 Km/h, cel din Maramureș a fost înregistrat în timp ce circula cu viteza de 122 Km/h, iar conducătorul auto din Cluj avea 116 Km/h.

Față de aceștia, polițiștii au luat măsura sancționării  contravenționale, cu amendă în valoare de 1305 lei, pentru fiecare. Ca măsură complementară, permisul de conducere le-a fost suspendat pentru 90 de zile.  

De asemenea, în același interval orar, alți 18 șoferi au fost depistați conducând cu viteză peste limita legală. În toate cazurile au fost aplicate sancțiuni. 

Nu uitaţi! Cu cât viteza este mai mare, șocul produs de accident este mai mare , iar consecințele mai grave. Respectați limita legală de viteză pentru fiecare sector de drum, transmit cei de la IPJ Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More