Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Predare comandă Batalionul 811 Infanterie Dej. Adrian Burlacu este, începând de astăzi în fruntea ”Dragonilor Transilvani” – VIDEO

0 421

Astăzi a avut loc la Dej ceremonia de predare-primire a comenzii Batalionului 811 Infanterie „DEJ”, între locțiitorul comandantului batalionului, locotenent colonel Dan Pop și locotenent colonel Adrian Burlacu, acesta fiind începând de azi în fruntea ”Dragonilor Transilvani”.

La ceremonia, care a avut loc azi la sediul unității, a participat comandantul Brigăzii 81 Mecanizată din Bistrița, care a citit ordinul de numire în funcție a Lt.col. Adrian Burlacu și care a realizat predarea-primirea comenzii și a Drapelului de Luptă a Batalionului 811 Infanterie „DEJ”.

La festivitate au mai participat primarul municipiului Dej, Costan Morar, comandanți de unități aparținând brigăzii și a altor unități din localitate, precum și alte oficialități locale.

Noul comandant al batalionului are o bogată experiență militară, fiind veteran al teatrelor de operații și îndeplinind funcții diferite, în special în unități de operații speciale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata