Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Predare comandă Batalionul 811 Infanterie Dej. Adrian Burlacu este, începând de astăzi în fruntea ”Dragonilor Transilvani” – VIDEO

0 629

Astăzi a avut loc la Dej ceremonia de predare-primire a comenzii Batalionului 811 Infanterie „DEJ”, între locțiitorul comandantului batalionului, locotenent colonel Dan Pop și locotenent colonel Adrian Burlacu, acesta fiind începând de azi în fruntea ”Dragonilor Transilvani”.

La ceremonia, care a avut loc azi la sediul unității, a participat comandantul Brigăzii 81 Mecanizată din Bistrița, care a citit ordinul de numire în funcție a Lt.col. Adrian Burlacu și care a realizat predarea-primirea comenzii și a Drapelului de Luptă a Batalionului 811 Infanterie „DEJ”.

La festivitate au mai participat primarul municipiului Dej, Costan Morar, comandanți de unități aparținând brigăzii și a altor unități din localitate, precum și alte oficialități locale.

Noul comandant al batalionului are o bogată experiență militară, fiind veteran al teatrelor de operații și îndeplinind funcții diferite, în special în unități de operații speciale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.