Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prefectul de Maramureș, demis din funcție. Cîțu a demis și alți prefecți și subprefecți ai USR-PLUS

0 445

Premierul Florin Cîţu a anunţat joi eliberarea din funcţie a 14 prefecţi şi a 28 de subprefecţi, precizând că nu vor fi făcute alte numiri pe aceste funcţii. Este vorba despre prefecţii şi subprefecţii prropuşi de USR PLUS. Printre aceștia este și Vlad Duruș, prefectul de Maramureș.

”Am aprobat eliberări de prefecţi. Sunt 42 de decezii – 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi. Nu numim alţi prefecţi sau subprefecţi, vor fi preluate atribuţii”, a precizat premierul, spunând că se va întâmpla ca şi în cazul secretarilor de stat, vor rămâne posturi libere şi vor fi preluate atribuţii.

Deciziile de eliberare din funcţie a secretarilor de stat USR PLUS de la mai multe ministere, din aparatul propriu al vicepremierului, de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, dar şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni au fost publicate miercuri seară în Monitorul Oficial, provocând reacţii dure din partea USR PLUS.

Miercuri seară, premierul a eliberat dn funcţie secretarii de stat USR PLUS.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More