Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prefectul județului Bistrița-Năsăud a demisionat

0 619

Stelian Dolha a demisionat din funcția de prefect al județului Bistrița-Năsăud. Decizia a fost luată întrucât acesta a fost propus ca și candidat pentru președinția Consiliului Județean Bistriț-Năsăud.

Este ultima conferință a mea în calitate de prefect al județului Bistrița-Năsăud. Știți foarte bine că Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal m-a desemnat ca și propunere de candidat pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. (…) Plec liniștit, plec împăcat că Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud este așezată acum pe un făgaș normal, adică oamenii știu foarte bine ce au de făcut în această instiutuție. (…) Sunt mulțumit de activitatea mea de prefect și vă spun și de ce: mi-au spus prieteni, cunoscuți că în sfârșit au aflat și ei cu ce se ocupă Instituția Prefectului și ce face prefectul. Poate exagerăm, poate am prins și o perioadă foarte grea, e clar, dar nu aveai de ales ca și prefect. Ori te mișcai, ori plecai. (…) M-am implicat pentru că acesta este felul meu de a fi”, a declarat Stelian Dolha.

Locul acestuia a fost luat de către subprefectul Eugen Curteanu. 

Eugen Curteanu are experiență, atât ca subprefect, funcție din care a prins practic toată pandemia, cât și ca ministru secretar de stat, funcție pe care a deținut-o în trecut”, a mai declarat Stelian Dolha.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More