Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Pregătiri pentru alegerile locale la Dej. Se caută operatori calculator în birourile electorale

0 99

Primăria Municipiului Dej informează cetăţenii că pot participa la procesul de selecţie pentru operatori de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare, informează un comunicat al instituției dejene.

Procesul de selecție este organizat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale cu sprijinul Autorităţii Electorale Permanente şi a Institutului Naţional de Statistică. Selecţia se realizează pentru alegerile organizate în anul 2016 în municipiul Dej.

În acest sens persoanele interesate, care au competenţe în domeniul tehnologiei informaţiei, pot solicita, completa şi depune,  cererea tip la Registratura Primăriei Municipiului Dej, începând de astăzi, 18.11.2015 până în 20.11.2015, ora 12:00.

Persoanele care vor fi selectate ca operatori de calculator, vor primi, pe durata desfăşurării activităţii în cadrul secţiilor de votare, o indemnizaţie stabilită prin Hotărâre a Guvernului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More