Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prejudiciu de 20.000 de lei provocat de patru tineri pe un șantier de construcții

0 449

Polițiștii au identificat 4 tineri bănuiți de comiterea unor furturi. Doi dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat, la data de 20 noiembrie a.c., patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, din Florești, bănuiți de comiterea unor furturi.

La data de 19 noiembrie a.c., cei în cauză ar fi sustras de pe un șantier, de pe raza comunei Florești, cherestea folosită pentru cofrare, folosind un atelaj cu tracțiune animală. Prejudiciul reclamat a fost de 1.000 de lei.

De asemenea, la data de 10 octombrie a.c., trei dintre cei identificați ar fi pătruns, prin ruperea gardului de împrejmuire, pe un șantier din Florești, de unde ar fi sustras 250 de panouri  pentru cofrat, cauzând un prejudiciu de circa 20.000 de lei.

Polițiștii au dispus reținerea a doi tineri, de 17 și 19 ani. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More