Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prejudiciu de 2833 de lei provocat de către un bărbat care a sustras mai multe bunuri dintr-o unitate comercială

0 147

Poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani care a sustras mai multe bunuri dintr-o unitate comercială. Cercetările au stabilit că același bărbat a mai sustras bunuri din aceeaşi societate comercială, în perioada 09-10 noiembrie.

Poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi sâmbătă, la ora 11.40, asupra faptului că un bărbat a încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-o societate comercială de pe raza municipiului. Bărbatul a fost surprins de agentul de pază al unităţii.

A fost identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani şi astfel a fost recuperat prejudiciul în valoare de peste 700 de lei. În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că bărbatul a mai sustras bunuri din aceeaşi societate comercială, în perioada 09-10 noiembrie.

Toate bunurile sustrase au fost predate părţii vătămate astfel că prejudiciul, în valoare de 2833 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More