Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prejudiciu de peste 10.000 de lei la păcănele

0 50

slot_machines-jocuri noroc

Un bărbat de 26 de ani din Turda este cercetat de polițiștii clujeni de abuz de încredere, după ce a făcut un prejudiciu de peste 10.000 de lei la o sală de jocuri mecanice.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Turda, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un tânăr, pentru comiterea infracțiunii de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

În fapt, bărbatul de 26 de ani ar fi consumat credite într-o sală de jocuri mecanice din Turda, fără a achita contravaloarea acestora. El i-ar fi promis angajatului societăţii păgubite că efectuează plata la final, însă nu şi-ar fi îndeplinit această obligaţie.

Persoana în cauză, din municipiul Turda, ar fi creat astfel părţii vătămate, în decurs de câteva ore, un prejudiciu de aproximativ 10.200 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More