Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prejudiciu uriaș cauzat de un hoț, la Gherla. Acesta este căutat de poliție

0 69

În cursul lunii martie persoane necunoscute au pătruns în mai multe locuinţe de pe raza municipiului Gherla, de unde au furat sume mari de bani precum şi bijuterii.

Din primele informaţii reiese faptul că Poliţia Municipiului Gherla a fost sesizată pe dată de 4 martie de o femeie de pe strada Dejului, cu privire la faptul că persoane necunoscute a pătruns în locuința acesteia, de unde au furat suma de 2559 lei şi bijuterii din aur, prejudiciul total fiind de 6000 de lei.

La doar patru zile un alt gherlean a fost prădat de hoţi. Mai exact pe data de 8 martie în jurul orei 16:30 poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 27 de ani, de pe strada Coşbuc din Gherla, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa acestuia, de unde au furat aproximativ 10.000 lei.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii criminalişti, constatând faptul că pe uşa de acces nu existau urme de forţare.

În ambele cazuri poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt calificat şi efectuează în continuare cercetări pentru identificarea şi prinderea făptaşului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More