Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Premieră la Dej: Steel Combat, un nou mod de a face mișcare

0 70

invitatie

Joi, 27 noiembrie, de la ora 19.30, la Cercul Militar, va avea loc lansarea oficială a celui mai nou sistem de Combat Fitness din Dej. Anca Rus, instructor certificat Steel Combat, va invită să participați la o clasă de Steel Combat, plină de energie și bună dispoziție.

Participanții care se vor implica activ în desfășurarea antrenamentului vor avea parte de surprize oferite din partea sponsorilor evenimentului: Pro Nutrition și Imprimeria Vobiscum. Intrarea este liberă!

Acest sistem de Combat Fitness de 60 minute le permite participanților experiența unei clase în care învață tehnici inspirate din sporturile de contact din lume. Pentru aceasta, cele mai bune mișcări din Box și Arte Marțiale se îmbină în fiecare antrenament, pentru a alcătui un program simplu, dinamic și intens, care să asigure un consum caloric ridicat, fiind totodată și distractiv, eficient, sigur, cu rezultate în timp real. În plus, poate fi practicat atât de bărbați cât și de femei, oferind un sistem de antrenament diferit față de alte ramuri de fitness.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More