Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PREMIERĂ. Paul Papp ar putea prelua clubul de fotbal Unirea Dej – VIDEO

0 268

Unirea Dej - Sanmartin fotbal (7)

Consilierii locali din Dej s-au întrunit în această după-amiază în cadrul unei ședințe ordinare pe luna decembrie. Printre subiectele dezbătute s-a aflat și situația clubului de fotbal Unirea Dej.

Consilierul local Axinte Bob, membru al comisiei de învățământ-cultură-sport, a fost cel care a întrebat care este situația clubului de fotbal Unirea Dej. Din informațiile prezentate de executiv, la începutul anului 2014 s-a stabilit ca echipa de fotbal să primească 200.000 de lei de la administrația locală, Primăria Dej punând totodată la dispoziția clubului Unirea și stadionul pe care să joace meciurile.

Clubul de fotbal este îngropat în datorii, iar Primăria Dej nu mai este dispusă să pompeze bani la echipă. Situația este cu atât mai dramatică cu cât Curtea de Conturi a decis că Primăria Dej trebuie să recupereze 55.000 de lei de la clubul de fotbal, bani alocați de municipalitate înainte de semnarea contractului de finanțare. Mai mult decât atât, jucătorii nu sunt plătiți de luni de zile și pare că își vor petrece sărbătorile fără bani în buzunare.

O rază de speranță a răsărit la ședința ordinară de astăzi. Primarul Morar Costan, încercând să îi explice lui Axinte Bob situația clubului de fotbal, a spus că nimeni nu dorește preluarea clubului cu datoriile pe care le are, dar că ”mâine, nu vă ascund acest fapt, o să am o discuție cu Paul Papp (n.r – jucător al clubului Steaua București). Doresc să găsim o soluție să preia, nimeni nu îți poate prelua clubul cu datorii”, a declarat edilul.

Această informație circulă de zile bune prin Dej, însă nimeni nu a confirmat 100% dacă este adevărată sau nu. De-abia astăzi, edilul Dejului Morar Costan a dezvăluit că Paul Papp își dorește să preia clubul de fotbal Unirea Dej. Potrivit unor surse, Papp ar fi dispus să investească aproximativ 50.000 de euro la echipa dejeană, urmând ca mâine să se stabilească cu exactitate care este situația datoriilor clubului Unirea.

Dacă această ”tranzacție” se va concretiza, practic Paul Papp dovedește încă odată că nu uită de unde a plecat și că echipa care l-a dat în fotbalul mare este importantă pentru el.

Vă reamintim, Papp organizează vineri, 19 decembrie, de la ora 19:30, un meci de fotbal în scop caritabil pentru 100 de copii asistați social care provin din familii fără posibilități. În Sala Sporturilor din Dej vor juca Paul Papp (Steaua Bucuresti), Claudiu Keseru (Steaua Bucuresti), Raul Costin (Universitatea Cluj), Bogdan Mitrea (Viitorul Constanța), Andrei Cordoș (Dinamo București), Paul Anton (Pandurii Tg-Jiu), Sergiu Buș (TSKA Sofia), Nicușor Stanciu (Steaua Bucuresti), Ovidiu Fărcaș (fost antrenor la Unirea Dej), Leo Grozavu (antrenor FC Botoșani), Dan Bucșa (Universitatea Cluj), George Florescu (Astra Giurgiu), Gabriel Vașvari (FC Botoșani), Adrian Popa (Steaua București), Silviu Bălace (Poli Timișoara), Călin Sabo (Someșul Cășeiu), Costel Badan (fost portar la Oțelul Galați). Toți banii încasați din bilete (30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii) și din tricourile care se vor licita la final, vor fi direcționați către o fundația care are în grijă peste 100 de copii asistați social.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More