Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Premieră pentru România, BCR permite logarea în internet și mobil banking cu Touch ID – VIDEO

0 84

BCR permite logarea in internet si mobile banking cu Touch ID, in premiera pentru Romania, cei de la BCR fiind primii care au avut “curajul” de a oferi suport pentru cea mai sigura metoda de logare in terminale mobile si aplicatii.

Aplicatia eTokenBCR permite logarea cu Touch ID in aplicatia Touch 24 Banking BCR pentru a accesa toate datele conturilor utilizatorilor, insa si pentru a autoriza transferurile bancare facute de pe conturile voastre, cele doua aplicatii fiind interconectate pentru a va autentifica.

In cazul platformei de internet banking 24 banking BCR, aplicatia eTokenBCR genereaza automat un token de autentificare in website-ul BCR in baza scanarii amprentei voastre, astfel ca veti uita complet de aparatele care genereaza fizic aceste token-uri.

BCR ofera in premiera utilizareaTouch ID pentru internet banking si mobile banking Touch ID a fost lansat de catre Apple impreuna cu iPhone 5S in 2013 si bancile din SUA n-au asteptat prea mult pentru a oferi suport pentru sistem, iar acum asistam cu bucurie la implementarea suportului pentru sistem inclusiv in tara noastra, iar acesta cred ca va fi doar inceputul.

BCR sustine ca aplicatiile sale pentru terminale mobile au generat 200.000 de descarcari din momentul lansarii lor si pana in prezent, 60.000 dintre acestea fiind generate doar in primul semestru al anului 2015, astfel ca interesul pentru ele este tot mai mare. Desi compatibilitatea eTokenBCR cu Touch ID este promovata in principal cu terminalele iPhone, in realitate si aplicatia pentru iPad poate utiliza o amprenta pentru a va permite sa accesati portalul 24 banking al bancii BCR, deci nu este absolut necesar sa aveti un iPhone pentru a beneficia de noua facilitate.

Pentru a putea beneficia de utilizarea Touch ID pentru logarea priin eTokenBCR in Touch 24 Banking BCR si portalul web 24 banking va trebui sa vizitati o unitate BCR si sa cereti activarea sistemului, banca impunand ca titularul unui cont sa mearga in persoana la un reprezentant al sau pentru activare.

Logare prin Touch ID in aplicatiile BCR si 24 banking pot face :

iPhone 5S

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 6S

iPhone 6S Plus

iPad Air 2

iPad Mini 3

iPad Mini 4

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More