Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Premierul a anunţat demiterea secretarilor de stat ai USR PLUS. Deciziile de eliberare din funcţie, publicate deja în Monitorul Oficial

0 306

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri seara că secretarii de stat ai USR PLUS vor fi destituiţi. Deciziile de eliberare din funcţie a unor secretari de stat de la mai multe ministere, din aparatul propriu al vicepremierului, de la Agenţia Naţioală de Administrare Fiscală, dar şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni au fost deja publicate în Monitorul Oficial.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri seară, la Digi 24, că aşteaptă ca USR PLUS să retragă moţiunea de cenzură şi să revină la masa discuţiilor, înainte de a fi trecută ”linia roşie”.  

”În acest moment putem să discutăm orice (…) portofoliile sunt acolo, nu le atinge nimeni, oamenii sunt acolo, bine, fără secretarii de stat, pentru că nu poţi să…”, a declarat premierul.  

Întrebat când va destitui secretarii de stat numiţi de USR PLUS, Florin Cîţu a afirmat: ”În aceast seară”.  

Premierul a precizat că directorii sunt pe posturi pebază de concurs şi acolo nu se poate interveni: ”Va fi respectată legea, dar nu poti şi fii şi alături de AUR şi într-un minister, unde poţi să influenţezi negativ”.  

Anterior, premierul Florin Cîţu afirmase, ntr-un interviu la Antena 3, că nu a luat încă decizia destituirii secretarilor de stat şi a prefecţilor.  

Deciziile privind eliberarea din funcţie a 26 secretari de stat au fost deja publicate în Monitorul Oficial. 

Este vorba despre secretari de stat de la mai multe ministere, din aparatul propriu al vicepremierului, dar şi de la Agenţia Naţioală de Administrare Fiscală şi de la dar şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More