Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Premierul Florin Cîțu şi-a depus oficial candidatura la preşedinţia PNL

0 346

Premierul Florin Cîţu şi-a depus, vineri, candidatura la preşedinţia Partidului Naţional Liberal, afirmând că a intrat în cursa internă pentru şefia partidului pentru a construi şi a uni PNL.

‘O zi importantă pentru noi toţi, pentru colegii mei. Am pornit acum câteva luni de zile cu o echipă mică, dar determinată şi am spus că intru în această cursă să câştig, dar am spus în acelaşi timp că intru în această cursă să construiesc. Şi cred că astăzi se vede că mesajul meu de a face România liberală a prins. Avem, până acum, 32 de filiale care au semnat sau sunt alături de noi în acest demers. Le mulţumesc tuturor celor care sunt astăzi lângă mine, dar nu ne oprim aici, pentru că am intrat în această cursă să unesc PNL. Şi vom încerca până în 25 septembrie să-i avem pe toţi lângă noi, dar, cu siguranţă, după 25 septembrie vom avea întreg Partidul Naţional Liberal în jurul acestei moţiuni ‘România Liberală”, a declarat Florin Cîţu, vineri, la sediul PNL.

El a subliniat că este „un liberal convins”.

„Este deja oficial acum, mi-am depus candidatura pentru preşedinţia PNL .(…) Sunt un liberal convins şi cred că acest lucru este evident pentru toată lumea. Îmi trăiesc, mi-am trăit viaţa, o trăiesc astăzi şi o voi trăi în viitor doar după principii liberale. Indiferent în ce situaţie mă voi afla, alături de cine vom guverna în următorii 8 ani de zile, nu voi abdica niciodată de la principiile liberale”, a afirmat Cîţu.

El adăugat că din primul moment în care a intrat în politică şi până în prezent a afirmat că doar o Românie liberală poate aduce bunăstare pentru toţi românii.

„Şi am făcut toate eforturile pentru a transforma România. Am intrat în această cursă pentru că mi-am dat seama că este nevoie de mai mult, este nevoie să am în spate şi un partid puternic, un partid care va fi cel mai mare partid din România în anii următori, Partidul Naţional Liberal „, a declarat Cîţu.

El a subliniat că era nevoie de „mai mult liberalism şi în PNL”.

„A fost un alt motiv pentru care am intrat în această competiţie, pentru că vreau să vă asigur pe toţi, după 25 septembrie altfel se vor lua deciziile în PNL. Aşa cum am spus, eu construiesc echipe, mă înconjur de oameni care au făcut performanţă şi nu rămân singur. Avem nevoie de toţi, am spus că vreau să construim România liberală, dar vreau să vă spun tuturor că nu pot face acest lucru singur. Nu am cum să fac acest lucru singur, vom putea face acest lucru doar dacă noi toţi, toţi pe care-i avem astăzi aici şi pe ceilalţi din PNL care vor veni lângă noi până în 25, dar şi după 25, doar împreună putem să ducem acest mesaj românilor şi vom asigura o guvernare liberală de 8 ani de zile”, a declarat Cîţu.

Premierul a subliniat că această candidatură la şefia PNL este despre viitorul partidului în politica din România, dar şi despre viitorul ţării.

Florin Cîţu a fost însoţit la depunerea candidaturii de zeci de susţinători, printre care s-au numărat Rareş Bogdan, Alina Gorghiu, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Alexandru Muraru. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More