Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Premierul Grindeanu, în vizită la Beclean. A cerut ca oamenii să acorde în continuare încredere Guvernului

0 119

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns luni în județul Bistrița-Năsăud, prima oprire a acestuia fiind la sediul Primăriei orașului Beclean, unde a fost întâmpinat de primarul Nicolae Moldovan, și de președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, alături de alte peste 100 de persoane.

Sorin Grindeanu a venit în Bistrița-Năsăud alături de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și de directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță. Împreună cu aceștia, premierul va vizita azi șantierele deschise pe DN 17C, DN 17D și pe drumul județean care face legătura din DN 17 cu noua stațiune de interes local Colibița.

Sorin Grindeanu a dat asigurări celor prezenți că Guvernul este decis să respecte toate termenele prevăzute în programul asumat.

„Suntem toți extrem de hotărâți ca tot ce am promis să facem. Pe primele trei luni, tot ceea ce aveam scris în programul de guvernare am îndeplinit. Intrăm în următoarele trei luni, sunt dezbateri legate de legea salarizării unice, de legea prevenției, de toate lucrurile astea pe care le vom face în următoarele trei luni, până la sfârșitul sesiunii parlamentare. Așa că singurul nostru țel este să facem ceea ce am spus în fața oamenilor, dincolo de spectacole, de show, de toate lucrurile care, până la urmă, nu se văd. Se văd în buzunarele dumneavoastră, dacă v-a crescut pensia, dacă v-a crescut salariul, dacă plătiți mai puțin TVA și toate taxele — aia vede omul, dacă circulă pe drumuri mai bune, dacă există centură, dacă tot ceea ce s-a spus se îndeplinește. Restul e spectacol, credeți-mă”, a spus Grindeanu, citat de Agerpres.

Premierul a cerut oamenilor prezenți la întâlnirea de la sediul Primăriei Beclean să acorde în continuare încredere guvernului pe care îl conduce.

„Eu vă rog frumos să ne creditați în continuare cu încredere. Nu o să vedeți din partea mea sau a echipei mele circ, spectacol. Eu nu fac așa ceva și nici colegii mei din Guvern. Eu sunt acolo ca să duc aceste măsuri, să le îndeplinesc. Circul, spectacolul le lăsăm la alții”, a mai spus șeful Executivului.

Autoritățile din Bistrița-Năsăud le-au cerut premierului și ministrului Transporturilor să sprijine proiectul construirii unei centuri ocolitoare a orașului Beclean, care ar ajuta la decongestionarea traficului pe DN 17, reușind să obțină promisiunea că anul viitor vor fi alocate fonduri pentru studiul de fezabilitate.

”Vizita premierului Sorin Grindeanu din această seară înseamnă mult pentru comunitatea noastră, deoarece vine să confirme angajamentul Guvernului României legat de construcția unei centuri ocolitoare a orașului Beclean în acest mandat. Vă mulțumesc tuturor pentru faptul că sunteți alături de administrația locală beclenară, ca întotdeauna”, a declarat primarul Becleanului,  Nicolae Moldovan.

Marți, după vizita în teren, premierul va participa și la manifestările organizate cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More