Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Premierul Ungariei, Viktor Orban, în conferință la Cluj-Napoca alături de UDMR

0 143

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va călca din nou pe pământ românesc la invitația liderului UDMR, Kelemen Hunor.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va călca din nou pe pământ românesc, la invitația UDMR. Vizita acestuia ca fi efectuată între 8 și 10 mai. Premierul va poposi în mai multe localități transilvănene și va susține, la Cluj-Napoca, o conferință de presă, alături de liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre alegerile europarlamentare.

„La invitaţia UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, preşedintele FIDESZ soseşte într-un turneu de două zile în Transilvania. În 8 mai va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanţii UDMR în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi. Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Târgu Mureş şi va vizita Academia de Hochei pe gheaţă din Cârţa şi Centrul de Protecţie a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din judeţul Harghita”, se arată într-un comunicat transmis către Agerpre de către UDMR.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More