Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Premierul Victor Ponta prezent la Dej la inaugurarea investiției de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” FOTO/VIDEO

0 432

Victor Ponta in vizita la Dej (16)

Aflat în plină campanie electorală pentru europarlamentare în zona de nord-vest a țării, premierul Victor Ponta a trecut vineri și pe la Dej, între două evenimente, unul la Bistrița și altul la Jucu, în județul Cluj. Ponta a venit la Dej însoțit de ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, prefectul Gheorghe Ioan Vușcan și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Ioan Oleleu.

Așteptat de sute de oameni încă dinainte cu două ore de ora programată pentru sosire, Victor Ponta a fost primit cu aplauze și simpatie la Dej, cu ocazia inaugurării oficiale a investiției pe fonduri europene de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”.

În prezența elevilor și profesorilor de la majoritatea școlilor din Dej, în fața autorităților locale, dar și alături de alți patru miniștri, Victor Ponta a asistat la slujba de sfințire a noii clădiri a liceului dejean și apoi a ținut un scurt discurs în fața celor prezenți.

Nu înainte, însă, ca primarul Costan Morar să deschidă seria de discursuri cu un ”speech” poate prea lung. Chiar dacă s-a grăbit să ajungă la Jucu, pentru inaugurarea fabricii Boch, Ponta și-a făcut timp la Dej să asiste și la semnarea contractului proiectului de reabilitare a 23 de străzi din municipiu, pentru că apoi să dea o raită prin sălile de clasă, sala de sport și laboratoarele din noua clădire a Colegiului.

Înainte de plecare, premierul a ținut să lase o dovadă a trecerii lui pe la Dej, semnând în cartea de oaspeți a Colegiului Național ”Andrei Mureșanu”:

„Felicitări profesorilor, elevilor și autorităților locale! Mult succes în continuare. Cu prietenie, Victor Ponta.”

La ieșire, Victor Ponta a fost așteptat de câțiva simpatizanți care au vrut să păstreze în amintire o fotografie cu prim-ministrul României, a stat puțin de vorbă cu cei prezenți, pentru ca apoi să urce repede în mașină și să plece spre Jucu.

Întregul film al evenimentelor de azi de la Dej îl puteți vedea în materialul video de mai jos și în galeria foto atașată.


Victor Ponta in vizita la Dej by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More