Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Premierul Victor Ponta s-a rugat vineri la mănăstirea Nicula – FOTO/VIDEO

0 231

 

someseanul-Ponta la Nicula - 1

Deși pelerinajul și seria de slujbe închinate Sfintei Maria s-au încheiat vineri la prânz, Victor Ponta a ținut neapărat să se roage azi la mănăstirea Nicula de lângă Gherla.

Victor Ponta s-a aflat azi la prânz la mănăstirea Putna. Pentru a ajunge în timp util la Nicula, premierul a venit cu elicopterul până la Dej, aterizând pe terenul unității militare din cartierul Dealul Florilor. De aici, însoțit de coloana oficială, Victor Ponta s-a deplasat la Nicula cu mașina.

Aici, primul ministru s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria, vizitând apoi catedrala din incinta lăcașului de cult, dar și biserica veche de lemn din curtea mănăstirii. Așteptat de înalți prelați ai bisericii, printre care mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, Andrei Andreicuţ, premierul s-a retras apoi cu delegația care l-a însoțit în una din clădirile mănăstirii. Tot la Nicula, Ponta a vizitat și casa în care și-a petrecut ultimii ani din viață Bartolomeu Anania.

Victor Ponta nu a venit singur la Nicula. Premierul a fost însoțit de soția sa Daciana, de numeroși oameni politici din Cluj, printre care s-au aflat ministrul Transporturilor, Ioan Rus, ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, prefectul Gheorghe Vușcan, dar și președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.


Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More