Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Premii și distracție pentru copii în cadrul Dej Trophy Kids Fitness Challenge

0 122

Sâmbătă a avut loc, în Parcul Mare din Dej precum și în Sala Sporturilor, prima ediție a competiției de abilități sportive pentru copii – DEJ TROPHY – KIDS FITNESS CHALLENGE, competiție organizată în parteneriat de către CS Budokan Ryu și Centrul de Fitness EVOLVE cu implicarea și sprijinul Primăriei Dej.

Competiția a fost deschisă tuturor copiilor cu vârste între 6 și 13 ani, participarea fiind gratuită. Copiii au avut mai multe probe de aptitudini, trasee cu obstacole și viteză, în care s-au întrecut pe vârste și separat băieți și fete.

Scopul evenimentului a fost de a încuraja copiii la mai multă activitate fizică, să conștientizeze farmecul și amuzamentul sportului, să socializeze și să își petreacă o zi plină de activități fizice și recreative, să înțeleagă mai bine conceptul de competiție, pentru dezvoltarea ambiției, fair play-ului și prieteniei între participanți.

La invitație au dat curs peste 120 de copii care au participat cu energie și entuziasm la toate probele pregătite precum și la FUN CORNER, zona dedicată relaxării și distracției între probe, unde cei mici au putut participa la activități recreative și jocuri amuzante, organizate de către Cercetașii dejeni.

La finalul competiției, cele mai bune 3 rezultate pe fiecare categorie au fost premiate cu medalii, cupe și cadouri din partea sponsorilor precum și diplome pentru toți participanții.

”Aceasta este prima ediție a unui concurs de acest gen dedicat copiilor și dorim să facem din asta o tradiție pe plan local, sperând să deschidem tot mai mult apetitul pentru sport și mișcare în rândul generațiilor mai tinere” spun organizatorii.

https://www.facebook.com/pg/csbudokanryu/photos/?tab=album&album_id=1508971515840527

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More