Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Premiul Oscar pentru interpretare. Cum s-a aruncat o femeie în fața mașinii, simulând un accident

0 701

Scene demne de filmele de comedie au fost surprinse în București, unde o femeie s-a aruncat teatral în fața unei mașini, simulând că a fost lovită. Deși nici nu a fost atinsă, femeia a sunat la 112, acuzând că a fost accidentată.

O femeie din Bucureşti a vrut să însceneze un accident pe Calea Griviţei şi s-a aruncat în faţa unei maşini, însă gestul ei a fost surprins de camerele de supraveghere, iar poliţiştii i-au deschis un dosar penal, după ce au văzut imaginile.

Duminică, 25 aprilie, în jurul orei 19:00, pe Calea Griviţei, o femeie a vrut să însceneze un accident şi s-a aruncat în faţa unei maşini. Şoferul autoturismului şi cei cu care se afla în maşină au coborât să vadă ce s-a întâmplat cu femeia, care s-a aruncat pe şosea la cel puţin un metru în faţa maşinii.

Când au întrebat-o dacă se simte bine, aceasta le-a spus că au lovit-o cu maşina şi apoi a sunat la numărul de urgenţă 112. Şoferul autoturismului a oprit cu mult înainte ca femeia să se arunce, astfel că a crezut că acesteia i s-a făcut rău.

Gestul femeii a fost surprins de camerele de supraveghere, iar după vizionarea imaginilor poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele femeii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More