Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Preot cercetat penal după ce a continuat să oficieze slujbe, deşi era diagnosticat cu coronavirus. A oficiat două botezuri şi o înmormântare

0 214

Un preot din Alba Iulia este cercetat penal pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, el fiind suspectat că, deşi a fost diagnosticat cu Covid 19, a continuat să meargă la biserică şi să oficieze slujbe.

Părintele de la o biserică din cartierul Miceşti din Alba Iulia este cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a mers la biserică, deşi trebuia să stea în izolare, fiind diagnosticat cu Covid 19. 

Conform unor surse locale, prelatul a aflat diagnosticul sâmbătă, iar duminică a oficiat slujba la biserică şi două botezuri. De asemenea, luni a mers şi a oficiat o slujbă de înmormântare. 

”Poliţiştii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, un barbat, de 43 de ani, din Alba Iulia, ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu, dispusă ca urmare a diagnosticării cu virusul SARS – CoV2, pentru o perioadă de 14 zile, din data de 31 octombrie 2021. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene Alba, Ionela Popa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More