Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Preşcolarii de la Grădiniţa ,,Căsuţa Fermecată” reprezintă pentru a doua oară judeţul Cluj la concursul interjudeţean – FOTO

0 38

prescolari gherla concurs 1

Sâmbătă, 11 aprilie 2015 a avut loc la Cluj- Napoca faza judeţeană a concursului interdisciplinar pentru preşcolari ,,III. Kiskurutty Játéktanoda 2015” la care zona Gherla a fost reprezentată de echipa ,,Tündérek” , din grupa Jópajtások de la Grădinița ,,Căsuța Fermecată”

Preșcolarii au parcurs o serie de probe variate şi distractive prin care şi-au testat capacităţile şi aptitudinile. Printre probe s-au enumerat: modelarea ariciului (din plastilină, boabe de piper, cuișoare și scobitoare), numărarea aricilor și așezarea lor în șir crescător de la 1 la 6, îmbinarea elementelor puzzle-ului redând imaginea poveștii ,,Sün Balázs”, realizarea dominoului și prezentarea informațiilor adunate despre arici, prin posterele confecționate la grădiniță.

Juriul format din metodiste și educatoare din Cluj- Napoca a desemnat câștigătorul fazei judeţene a concursului echipa ,,Tündérek” (Molnár Kata, Sipos Dorka, Sallai Dóra, Balló Brigitta), pregătită de către doamnele educatoare Hideg Magda și Pap Enikő. Această echipă va reprezenta judeţul Cluj la faza interjudeţeană a concursului ,,III. Kiskurutty Játéktanoda 2015” care anul acesta se va desfășura la Târgu Mureș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.