Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Președintele Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud a încetat din viață. Era infectat cu COVID-19

0 302

Consilierul județean Emil Neia Lăcătuș, care era și președinte al Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud, a fost internat zilele trecute în spital, în Bistrița, fiind diagnosticat cu infecția cu Covid-19.

În vârstă de 58 de ani, Lăcătuș suferea de o formă severă de infectare cu noul tip de coronavirus, medicii fiind nevoiți să-l intubeze. Din nefericire, organismul acestuia nu a răspuns tratamentului, iar personalul medical din spitalul bistrițean nu a mai putut să-i salveze viața.

Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a transmis un mesaj de condoleanțe.

“Profund îndurerați, am aflat că bunul nostru coleg, consilierul județean, Emil Neia Lăcătuș, a plecat către Ceruri. Neia ai fost un OM de o bunătate nemăsurată, neobosit, de cuvânt, ai luptat pentru comunitate și drepturile sale într-un mod exemplar și mereu am admirat dragostea ta pentru familie. În aceste clipe grele, să nu uitați că suntem alături de voi. Dumnezeu să va dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-i primească sufletul în Împărăția Sa”, a transmis Emil Radu Moldovan. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More