Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Președintele PNL Dej, Aurelian Mureșan, răspunde acuzațiilor deputatului PSD

2 643

Într-un comunicat de presă transmis pe adresa redacției, președintele PNL Dej, Aurelian Mureșan, transmite un răspuns public acuzațiilor formulate de deputatul PSD de Dej, Cornel Itu.

”Din respect pentru istoria acestui popor și pentru valorile pe care le-a oferit Partidul Național Liberal de-a lungul timpului, am amânat cu o zi răspunsul la comunicatul d-lui  Itu Cornel, deputat PSD, cel care cu doar o zi înainte de sărbătoarea noastră, a liberalilor și a tuturor celor care cunosc și cinstesc istoria neamului românesc, a adus calomnii, cuvinte jignitoare celor care respectă statul de drept și democrația în România.

Aduc în memoria dumneavoastră, dragi locuitori ai Dejului, faptul că de mai mult de 10 ani, acest partid numit Partidul Social Democrat, prin reprezentanții săi de seamă, au pus stăpânire pe destinele orașului nostru, cu promisiuni nenumărate, precum centură ocolitoare a Dejului, barieră la trecerea cu calea ferată de la OMV, locuri de muncă bine plătite, bani pentru investiții și condiții decente de trai, supermarketuri și programe pentru sprijinirea tinerei generații.

În realitate, s-au dovedit, în majoritatea cazurilor, promisiuni deșarte!

Iată că acum vin în fața noastră și, cu un tupeu inimaginabil, încearcă să ia apărarea celui mai slab premier și guvern pe care România l-a avut vreodată de 100 de ani de la unirea tuturor principatelor.

Domnilor conducători ai Partidului Social Democrat, vă somez să nu faceți acuzații  tocmai dumneavoastră, înainte de a vă uita la câte promisiuni ați făcut României de când vă aflați la cârma țării și ce ați realizat.

Vă voi face succint o listă a rușinii naționale, pe care o girați cu mândria de a fi român: salarii mărite la stat prin tăierea altora, inflație crescută la 5,2%, atac asupra Justiției și a Codului de Procedură Penală, lipsa infrastructurii, a autostrăzilor, lipsa investițiilor, absorbție scăzută a fondurilor europene, 2 guverne schimbate de către șefii dumneavoastră, pensii speciale, împrumuturi de zeci de miliarde de lei, cu dobândă mărită, pentru a plăti salariile și pensiile, iar mai nou, furtul din buzunarul nostru, prin naționalizarea Pilonului II, după ce a scăzut contribuția la acesta de la 6% la 3,75%, ultima tentativă de furt generalizat din buzunarul tinerilor.

Tot PSD-ul a “dat” OUG 13, a dat derogări de la legile responsabilității ministeriale și a celor fiscale pentru a putea fura banul public liniștit, a făcut praf economia trecând legi prin parlament fără niciun fel de dezbatere (TVA defalcat, transferul contribuțiilor, impozitarea cifrei de afaceri, impozitarea contractelor part-time, impozitarea dividendelor, supra-acciza etc), a făcut praf justiția schimbând regulamentele din parlament, băgând pumnul în gura opoziției doar pentru a vota legi care să-i protejeze tot pe ei.

PSD a făcut plângeri penale împotriva jurnaliștilor și mai nou cere anchete împotriva acestora, a preluat toate instituțiile publice și acum acestea răspund la comanda liderului suprem al acestui partid, a intervenit direct și cu amenințări împotriva politicii monetare, lucru în premieră în UE.

Acestea sunt “performanțele guvernului” și a parlamentului condus de o coaliție toxică pentru români!

Datorită acestor “performanțe” vă victimizați în fața electoratului dejean.

Domnilor de la PSD Dej, care girați acțiunile unui premier și a unui președinte de partid certat cu legea, aceste fapte trebuie “să va dea fiori” dumneavoastră, în orice clipă a zilei, nu doar acum, când politicianește vorbiți de pregătiri pentru alegeri prezidențiale!

Puțin respect, când vorbim de “abuzuri și lovituri de stat”, domnilor!

Poporul român nu mai poate fi păcălit! Victimizarea și împroșcarea cu noroi, măsuri de altfel binecunoscute la comuniști, nu își mai au locul în aceste timpuri!

E momentul să recunoașteți neputința de a face ceea ce ați promis în atâtea campanii electorale și să lăsați cetățenii, atâția câți au mai rămas acasă și nu au luat drumul pribegiei, să muncească, să își vadă de viață și nu să stea cu mâna întinsă după pomeni electorale!

Prin toate măsurile la care sunteți părtași nu faceți altceva decât să amanetați viitorul copiilor noștri, să distrugeți șansa României de a se dezvolta, iar prin media care este aservită puterii, să manipulați mințile unor oameni de bună credință, care și-au pus speranțele în partidul dumneavoastră.

Aurelian Mureșan, Președinte PNL Dej.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Emil spune

    Basescu,Iohanis=pdl,pnl rezulta scandal continu taieri de :salari,pensi pana si somaj. Asta da grije de populatia tari.Plecarea din tara;la indemnul lui Base !

  2. sz cs spune

    nem basescu nem Iohanis nem pdl toti jmecheri suparat lume. Cel mai tare e UDMR e cel mai bun pentru tota lumea face Ungaria mare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More