Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Președintele PSD Cluj: refuzul numirii Olguței Vasilescu arată „misoginism”. Iohannis se teme de femei frumoase și puternice

0 288

Horia Nasra, președintele PSD Cluj, atacă refuzul președintelui de a o numi ministru pe Lia Olguța Vasilescu. Această acțiune, spune el, ”poate fi interpretată și printr-un misoginism”.

Conform celor de la HotNews, Horia Nasra, președintele PSD Cluj, a declarat azi că președintele Klaus Iohannis prin refuzul constant de a numi miniștrii blochează programul de guvernare. Acesta a comentat refuzul de a o numi pe Lia Olguța Vasilescu ca și ministru și a motivat încăpățânarea președintelui prin faptul că acestuia i-ar fi frică de femeile frumoase și puternice.

„Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică și este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-și realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune bețe-n roate. Cazul Lia Olguța Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu. Pe de altă parte consecvența irațională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată și printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica față de femeile frumoase – n.r.) și ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase și puternice”, a declarat Horia Nasra.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More