Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Președintele României este bunic. A născut Elena Băsescu

1 47

Elena Basescu

Fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu, europarlamentarul Elena Băsescu, a născut o fetiță, acum câteva ore, la Spitalul Municipal din Capitală.

Nașterea nu a fost conform planificării și a fost declanșată de o sângerare pe care mezina președintelui ar fi avut-o. Adusă de urgență la Spitalul Universitar din București, Elenei i s-a făcut o operație de cezariană, după ce medicii au decis că nu pot risca să aștepte nașterea planificată.

Fetița care va purta numele de Sofia Raisa, are 2,7 kilograme și, în acest momente, se simte bine. Nașterea a avut loc cu trei săptămâni înainte de termen. Pentru cei doi proaspeți părinți, venirea pe lume a fetiței lor în această zi este foarte specială, pentru că s-a întâmplat la exact un an de la nuntă. Elena și Bogdan s-au căsătorit în 1 septembrie 2012, iar Raisa a venit pe lume fix un an mai târziu.

Vineri, Elena Băsescu a postat pe Facebook mai multe imagini din camera copilului său. “Mai sunt aproximativ 3 săptămâni până la cel mai important eveniment din viaţa noastră: ziua când vom deveni părinţi. Pe amândoi emoţiile şi aşteptarea ne-au copleşit. Asta nu înseamnă că nu am apucat să desenăm pereţii din camera fetiţei noastre. Sperăm că micuţei noastre o să-i placă”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More