Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Presupusa tentativă de asasinat asupra lui Liviu Dragnea, luată la mișto pe internet

0 788

Declaraţiile lui Liviu Dragnea privind tentativa de asasinat de la adresa sa a declanşat un val de ironii pe internet. Pe pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace Hilton, acolo unde cei patru străini ar fi fost cazaţi, potrivit afirmaţiilor liderului PSD, s-a făcut mișto încă de marți seara.

„Patru stele, câte una pentru fiecare asasin cazat aici anul trecut în aprilie”.

„Servicii de cazare excelente pentru cei patru agenţi speciali desemnaţi pentru a-l termina pe cel mai corupt politician de până acum, Liviu Dragnea. Continuaţi să faceţi treabă bună!”.

„În numele asasinilor lui Dragnea: Acest loc este atât de minunat, încât au uitat pentru ce au venit”.

„Nouă românilor ne place foarte mult acest hotel, deoarece în 2017, au cazat 4 oameni care veneau în România special pentru a ne scăpa de Dragnea. Aceştia au stat 3 săptămâni şi nu şi-au dus la bun sfârşit planurile, deoarece, acest hotel se află în apropierea unui casino faimos plin cu romance frumoase. Vă rog să-I sunaţi să se întoarcă şi să încerce din nou. Şi că îi aşteaptă fetele”.

„Imi place! Cazati grupuri de 4! Data viitoare, vă rog mult să îi sprijiniţi în misiune… ca să nu mai rateze! Poate vă gândiţi să cazaţi grupuri mai mari, în caz că unii ratează iar…E pentru binele Romaniei şi al hotelului, indirect! Bravo!”.

„Patru stele că i-aţi cazat. Nu v-am dat 5 ca nu si-au dus misiunea la capat”.

Sunt câteva dintre comentariile lăsate la receenzii pe pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace Hilton.

„Şi când recepţionera a văzut că ăia patru mototoli nu se descurcă, de ce nu le-a întins o mână de ajutor? Nu există room service la dumneavoastră? Când omul nu-şi găseşte cheia, minibarul, nu ştie pe ce buton să apese ca să tragă apa sau nu-l găseşte pe Dragnea, nu trebuie să intervină personalul hotelului să-l îndrume, să-l ajute? În orice stat civilizat aşa se întâmplă. Numai la noi, în România, se dau asemenea rateuri. Vă recomand pentru cazare, dar la servicii conexe … nu ştiu ce să zic .. mai e de lucrat, e loc de îmbunătăţirea activităţii pe linie calitativă. Data viitoare să nu se mai întâmple!”, scrie un alt internaut.

Meme-urile apărute pe internet au fost și ele la înălțime.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume.

„Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD spune că ştie cine e în spatele acţiunii, dar nu a făcut public numele.

„Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândeşte la mine”, a mai spus Dragnea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More