Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prețuri majorate, hotel și centru spa la Salina Turda

0 192

salina turda

Tarifele de acces pentru vizitatori în Salina Turda au fost majorate, în urma unei hotărâri luate marți de conducerea instituției. Cu banii obținuți, societatea vrea să investească în construirea unui hotel și a unui centru spa.

Directorul Salinei Turda, Vasile Nemeș, a explicat pentru citynews.ro că majorarea prețurilor este o măsură firească, având în vedere că aproximativ aceleași tarife se practică și la Salina Praid.

Pentru turiștii care vor să viziteze Turda și Salina Turda, conducerea companiei are în derulare două investiții majore, hotelul Potaissa Turda și un centru spa, dotat cu aparatură de specialitate, băi galvanice pentru cei cu afecțiuni reumatice și tratamente cu nămol de Turda, recunoscut pentru calitățile lui terapeutice.

Astfel, după noile majorări, un bilet de acces pentru adulți în Salina Turda costă 20 de lei, pentru pensionari biletul costă 12 lei, iar elevii, studenții și copiii plătesc 10 lei pe bilet.

Salina Turda pune la dispoziție celor interesați și abonamente pentru minim 7 zile, tarifele de acces zilnic fiind de 15 lei pentru adulți, 12 lei pentru pensionari și 8 lei pentru elevi, studenți și copii.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More