Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prima victorie din acest an pentru FC Unirea Dej în deplasare, cu CS Oșorhei

0 30

FC Unirea Dej a reușit azi a doua victorie din acest retur de campionat, prima obținută în deplasare, după ce a învins cu 2-0 pe CS Oșorhei, la Oradea.

După ce etapa trecută a învins cu 2-0 pe CS Iernut pe propriul teren, echipa pregătită de Alpar Meszaros s-a impus cu același scor și în deplasarea de vineri de la Oradea.

Dejenii au început excelent meciul, iar în minutul 20 conduceau deja cu 1-0, datorită golului înscris de Adrian Nalați dintr-o lovitură liberă perfect executată.

Meciul a curs în favoarea Unirii și în continuare, chiar și după pauză, echipa din Dej fiind mai prezentă în joc și mai periculoasă în fața porții adverse. Astfel că n-a fost nicio surpriză venirea celui de-al doilea gol, marcat în minutul 65 de Claudiu Rogozan.

Adrian Nalaţi a deschis scorul pentru echipa din judeţul Cluj în minutul 19, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 25 de metri, iar Claudiu Rogozan, cu un şut de la aceeaşi distanţă, a securizat cele trei puncte în minutul 65.

În urma acestei victorii, Unirea Dej ocupă locul 11 în clasamentul provizoriu al seriei a V-a din Liga a III-a, cu 16 puncte.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.