Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prima victorie! Unirea Dej s-a impus la Piatra Neamț

0 49

CS Unirea Dej a înregistrat sâmbătă după-amiaza, în deplasare la Piatra Neamț, prima victorie din acest sezon al Diviziei A1 la volei masculin.

Echipa pregătită de Victor Lazăr și Tiberiu Szilagyi s-a impus cu 3-1, în urma unui meci foarte strâns, cu răsturnări de situație, în care dejenii au presat și au ieșit învingători.

Unirea a început meciul în forță și s-a impus în primul set cu 25-21, însă nemțenii au jucat mai bine în setul al doilea și au reușit să echilibreze situația pe tabelă după 25-22. Tot la 21 au câștigat dejenii și setul al treilea preluând din nou conducerea pe tabelă, astfel că au avut un moral mult mai bun pentru setul al patrulea.

Echipa din Piatra Neamț a controlat ostilitățile în ultimul set al întâlniri, Unirea a egalat la 11 și apoi cele două echipe au mers umăr la umăr până spre finalul rundei, când dejenii au fost mai preciși în atac și au reușit să puncteze suficient cât să câștige setul la 23.

Unirea Dej obține astfel prima victorie în acest sezon și cele trei puncte puse în joc, pregătindu-se pentru meciul următor, care se va disputa miercuri, 2 noiembrie, la Dej, cu Știința Bacău.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More