Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primar bistrițean trecut de la PDL la PSD, alegătorii l-au preferat pe Iohannis

0 32

Doru Crisan primar Prundu Bargaului

Un primar din județul Bistrița-Năsăud se plânge că, după ce el a trecut de la PDL la PSD, alegătorii din comună nu l-au susținut și l-au votat pe Klaus Iohannis.

Doru Crișan, primarul din Prundu Bârgăului, s-a supărat pe alegătorii din comună. „Stimaţi cetăţeni ai Comunei Prundu Bîrgăului! Am muncit împreună cu spor şi se vede că am muncit…Cu toate acestea, după rezultatele de după primul tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale, se pare că cei mai mulți dintre noi urmăresc doar beneficii materiale, îți sunt ‘prieteni’ până își rezolvă problemele, fară a ține cont de moralitate”, a scris primarul pe reţeaua de socializare.

Fostul PDL-ist, trecut recent la PSD, se simte trădat pentru că în comuna sa Ponta a obținut doar 33% dintre voturi, în timp ce Iohannis a luat 51% de procente.

La Digi24, primarul comunei Prundu Bîrgăului a venit cu noi explicaţiiAm fost puţin supărat după rezultatele alegerilor, pentru că în comună am avut foarte multe proiecte şi realizări mari. Aşteptam nişte pretenţii de la ei. Oamenii pe care i-am ţinut la piept şi care m-au trădat”, a spus primarul comunei bistrițene.

Situaţia este identică şi în alte comune din judeţ în care primarii s-au mutat la PSD, dar alegătorii l-au preferat pe Iohannis.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More