Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria ce se alătură protestului #șîeu din 15 martie

0 485

Chemarea la protest a antreprenorului Ștefan Mandachi răsună și în sistemul bugetar. O primărie a anunțat că își va suspenda activitatea în 15 martie, pentru 15 minute, începând cu ora 15:00.

Protestul anunțat pentru data de 15 martie, protest inițiat de către antreprenorul Ștefan Mandachi, face valuri în straturile sociale ale țării. Pe lângă alți antreprenori și retaileri care și-au anunțat intenția de a protesta la data menționată, acum se aud și vocile unor instituții publice.

Este vorba despre Primăria Municipiul Iași, care, prin vocea primarului Chirică, și-a anunțat suspendarea activității pe data de 15 martie, pentru 15 minute, începând cu ora 15:00.

„Eu voi fi primul dintre cei care vor opri activitatea pentru că trebuie să atragem atenția asupra necesității construirii de autostrăzi. Așa cum spuneam, nu numai Autostrada A8 este importantă, Autostrada Moldova, ci toată țara are nevoie de rețea de autostrăzi, pentru că avem nevoie să ne dezvoltăm în primul rând. Ecoul nu cred că va fi de o rezonanță mare pentru că despre această necesitate se vorbește de prea multă vreme. Probabil, s-a erodat în mintea celor care trebuie să decidă acest subiect, dar, cel puțin, vom reuși să atragem atenția Comisiei Europene că a devenit o problemă națională lipsa autostrăzilor și că ar trebui să abordăm următoarea etapă de finanțare europeană într-un mod mult mai responsabil”, a spus primarul Iașului, citat de către cei de la Digi24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More