Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Cuzdrioara: Finanțări nerambursabile pentru domeniul ”Culte”

0 852

Comuna Cuzdrioara invită unităţile de cult din raza administrativ-teritorială a Comunei Cuzdrioara, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă pentru domeniul Culte.

1. Procedura aplicată pentru atribuirea Contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor din domeniul culte pe anul 2023 este prevăzută de art. 6 din Legea nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

2. Sursa de finanţare a contractelor şi valoarea: buget local, 24.000 lei.

3. Durata derulării proiectelor: până la 31 decembrie 2023.

4. Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: 12 mai 2023, ora 14:00.

5. Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: Comuna Cuzdrioara, str. Mihail Eminescu nr. 107A, Compartiment Viceprimar.

6. Selecţia si evaluarea proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se vor face de către comisia de evaluare, în data de 15 mai 2023, ora 14:00.

Documentația necesară întocmirii dosarelor şi Regulamentul privind stabilirea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Comunei Cuzdrioara, pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute din România se pot obţine de pe site-ul Comunei Cuzdrioara, www.primaria-cuzdrioara.ro, Secțiunea – Informații de interes public / Finanțare nerambursabilă în baza Legii 350/2005 / Culte 2023.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More