Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Dej: Angajat de la Evidența Populației, confirmat cu COVID-19

1 918

Serviciul de Evidența Populației este închis începând de azi, după ce un angajat a fost confirmat cu noul coronavirus.

Activitatea Serviciului de Evidența Populației din cadrul Primăriei Municipiului Dej a fost suspendată provizoriu începând de astăzi, după ce unul dintre angajați a fost confirmat cu COVID-19.

Toți ceilalți angajați ai Serviciului, care au intrat în contact cu persoana infectată, vor fi testați, iar spațiile de lucru și birourile vor fi dezinfectate.

Astfel, activitatea Serviciului va fi suspendată temporar, cel puțin până luni, 14 septembrie, pentru măsuri de dezinfecție atât în zona Serviciului, cât și în zonele limitrofe acestuia din cadrul clădirii primăriei.

De asemenea, angajații care au intrat în contact cu persoana confirmată vor intra în izolare timp de 14 zile, urmând a fi testați.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ICA spune

    Rezultatul bulucelii oamenilor in primarie, fara masti si distantare spatiala, impuse de unii sefi care vor sa dea bine la cetatean. Si in alte locuri, randuri, din societate tot fara masti si distantare spatiala, pe cere le vedem fiecare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More