Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Dej anunță: Spitalul Municipal Dej primește bani pentru Compartimentul Primiri Urgențe

0 40

spitalul municipal dej

Spitalul Municipal Dej, se numără printre cele 10 unităţi spitaliceşti din ţară care vor primi bani pentru modernizarea Compartimentului Primiri Urgenţe.

Finanţarea provine în urma rectificării bugetare solicitată de Ministerul Sănătăţii în colaborare cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne.

Suma alocată în total pentru toate cele 10 unităţi este în valoare de 4 milioane lei, sumă care urmează să fie alocată şi spre Spitalul Municipal Dej, începând cu luna octombrie.

„Mă bucur că Spitalul Municipal Dej va beneficia de sume importante pentru modernizarea Compartimentului Primiri Urgenţe.

Alocarea acestor bani spre spitalul dejean din bugetul de stat, este încă o dovadă că spitalul nostru este bine cotat şi văzut la nivel naţional, un spital în care am reuşit să facem investiţii din fonduri europene, bugetul local dar şi bugetul spitalului prin care s-au modernizat secțiile recuperare, gastroenterologie, interne, ATI, ambulatoriu, psihiatrie, ginecologie – nou născuți, neurologie, chirurgie dar şi achiziţionarea unui tomograf, atât de necesar.

Vorbim de un spital în care lucrează oameni profesionişti şi dedicaţi meseriei, ce formează o echipă, căreia îi acord întregul sprijin pentru modernizarea Spitalului Municipal Dej şi oferirea de servicii medicale de calitate.

Acum, prin sumele pe care spitalul urmează să le primească, procesul de modernizare continuă în compartimentul atât de solicitat, cel de Primiri Urgenţe, iar din bugetul local vom continua investiţiile pentru modernizarea întregului spital”, a declarat primaru Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More