Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Dej are un nou secretar interimar, după pensionarea lui Andron Covaciu

0 50

secretar primaria dej

Începând cu data de 27 aprilie, secretarul Primăriei Municipiului Dej, Andron Covaciu, și-a încetat raportul de serviciu, acesta fiind în pensie cu această dată.

Conform legii nr.188/99, art. 98, alin 1, lit d, raportul de serviciu al funcționarului public, cum este cazul și domnului Andron Covaciu, încetează de drept, la data îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.

Pentru ca activitatea instituției să nu fie afectată, atribuțiile Secretarului, până la ocuparea postului, prin concurs, au fost delegate prin Dispoziția Primarului Municipiului Dej, nr. 424/28.04.2015,  responsabilei Oficiului Juridic, Pop Cristina, se precizează în comunicatul de presă al Primăriei Dej.

Domnul Andron Covaciu, a fost un om extraordinar, cu care am colaborat și  m-am sfătuit pe o perioadă de peste 12 ani și pentru care am un respect deosebit. Pe această cale în numele meu și al colectivului Primăriei Municipiului Dej, îi mulțumesc pentru întreaga activitate,  îi doresc multă sănătate și realizarea a tot ce și-a propus în continuare”, transmite primarul municipiului Dej, Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More