Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Dej – Deszăpezirea a fost făcută „în flux continuu” și se continuă și la această oră – FOTO

0 838

Primăria Municipiului Dej asigură faptul că acțiunea de deszăpezire a străzilor este una promptă. Orice problemă în ceea ce privește această acțiune poate fi semnalată la telefon 0731 311 797.

Primăria Municipiului Dej asigură că acțiunea de deszăpezire, datorată ninsorii căzute în noaptea trecută, a fost una promptă. „Urmare a ninsorii căzute în această noapte la nivelul municipiului, Primăria Municipiului Dej, prin Serviciul Administrării Domeniului Public (SADP), a acționat în flux continuu pentru asigurarea eficientă a deszăpezirii. Acțiunea continuă și la această oră” a anunțat primarul Dejului, Morar Costan.

„Toate utilajele de deszăpezire din dotare cu lamă și pentru distribuit material antiderapant lichid și solid, au intervenit încă din cursul nopții cu prioritate pe străzile principale, pentru a se asigura accesul mijloacelor de transport în comun, intervențiile în caz de urgență și ulterior pe străzile secundare. Acțiunile se desfășoară și la această oră pe străzile secundare și la nivelul trotuarelor” a mai adăugat acesta.

Primăria Municipiului Dej reamintește cetățenilor că orice problemă referitoare la intervențiile pentru deszăpezire în municipiu, poate fi semnalată la numărul de telefon 0731 311 797, urmând să se intervină cât mai rapid posibil în zona respectivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More