Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Dej: Dezbatere publică cu privire la inițiere plan urbanistic zonal

0 66

Municipiul Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI.

Cu privire la documentațiile:

Inițiere P.U.Z.- pentru Schimbare zonificare functionala in P.U.G. ul mun. Dej -U.T.R. 40 determinată de nerealizarea nodului aferent variantei de ocolire a mun. Dej, cu păstrarea variantei de ocolire prevăzut în studiul de fezabilitate inițial și transformarea zonei respective în zona functionala I.d.2.a.. – subzona unităților productive și de servicii cuprinzând subzona unităților productive ce se mențin.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism  este de a reglementa modul în care se vor putea realiza viitoare construcții.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 4 august 2017, ora 12.

Documentațiile tehnice se pot consulta la sediul Primăriei municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei municipiului Dej , pe site-ul Primăriei municipiului Dej www.primaria.dej.ro sau pe e-mail primaria@dej.ro până la data de 04.08.2017, ora 10.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More