Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Dej organizează acţiunea „ Împreună pentru un oraș mai curat”

0 56

Primăria Municipiului Dej  organizează vineri, 22 aprilie, cu începere de la ora 9:00, acțiunea „ Împreună pentru un oraș mai curat”,  acţiune care are ca scop mobilizarea comunităţii în acţiunea de curăţenie de primăvară.

În cadrul evenimentului, la care vor participa angajați din cadrul  Primăriei Municipiului Dej și elevi din instituțiile de învățământ din oraș, se vor desfășura acțiuni de ecologizare în zone ale orașului, deșeurile colectate, urmând să fie preluate de Serviciul Administrării Domeniului Public și  Compania de Salubritate Brantner- Vereș.

„Această acţiune o desfăşurăm an de an în jurul acestei perioade cu implicarea angajaților primăriei şi instituțiilor de învățământ şi o dorim ca un efort comun şi concentrat, pentru înfrumuseţarea municipiului nostru.

Este o activitate care completează acţiunea de curăţenie demarată la începutul primăverii, de Primăria Dej.

Solicităm locuitorilor de la blocuri, case, instituțiilor publice și societăților comerciale, să susțină acțiunea, prin ecologizarea zonelor aferente proprietăților”, spune primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More