Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Dej: Plângeri penale împotriva huliganilor care distrug mobilierul urban

0 37

Primăria municipiului Dej a depus plângere penală în cazul celor doi tineri care au fost identificaţi ca fiind autorii faptelor de distrugere a ghivecelor ornamentale pe strada Regina Maria în noaptea de 17 spre 18 februarie, se arată într-un comunicat de presă al instituției. 

Fapta tinerilor a fost sesizată, în cursul nopţii de 17 spre 18 februarie, Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Municipiului Dej. În urma sesizării primite de la Poliţia Naţională, agenţi ai Poliţiei Locale în colaborare cu Poliţia Naţională au identificat persoanele, ca fiind doi tineri din Ocna Dej, care au fost duşi imediat la sediul Poliţiei Naţionale.

Aceştia au răsturnat  şi distrus 9 ghivece ornamentale, amplasate pe strada Regina Maria.

Pentru fapta lor, tinerii au fost sancţionaţi de Poliţia Naţională, iar Primăria Municipiului Dej a depus plângere penală la Poliţia Naţională pentru recuperarea întregului prejudiciu în valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Până în prezent au fost înregistrate 3 de cazuri de distrugere a ghivecelor ornamentale, în toate cazurile autorii fiind identificaţi şi depuse plângeri penale pentru recuperarea prejudiciului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More