Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primaria Dej – Premiu de excelență pentru cea mai eficientă campanie de comunicare FOTO

0 93

Morar Costan premiu (3)

Primaria Municipiului Dej a primit „Premiul de excelență pentru cea mai eficientă campanie de comunicare în administrația publică”, la cea de-a 9-a editie a Galei Premiilor de Excelenţă in Administratie.

Distinctia i-a fost acordata primarului municipiului Dej, Morar Costan, in cadrul unui eveniment care s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute la Poiana Brasov. Au fost  premiati cei mai merituoși reprezentanți ai administrației publice locale și centrale  care s-au evidențiat în acest an prin eforturile pentru dezvoltarea acestui sistem, iniţiative pozitive şi proiecte de anvergură. Primaria Municipiului Dej s-a remarcat prin numarul de audiente si sesizari rezolvate, aproximativ 1600, pe parcursul anului trecut.

Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.

Premiul din acest an imbogateste palmaresul de distinctii acordate Primariei Municipiului Dej, si reprezinta o recunoaștere a eforturilor depuse în activitate si in implementarea  proiectelor investitionale. In acest sens in anul 2010, Primaria Dej, a obtinut la concursul organizat de Revista Româna de Administrație Publică Locală, locul I pe regiunea de N-V, pentru numarul de proiecte europene in derulare. De asemenea, in anul 2011, la Gala de decernare a premiilor APL.H, în organizarea Revistei Române de Administrație Publică Locală, primarul Morar Costan a obţinut locul 3 la categoria “Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Nord-Vest” .

Un alt premiu a ajuns la Dej anul trecut, când  proiectul pe resurse umane  ‘’Oportunităţi de ocupare în contextul dezvoltării durabile a municipiului Dej”, a câștigat titlul de  “Cel mai bun proiect in domeniul servicii sociale din Regiunea de Nord Vest”, în cadrul Concursului național de proiecte din administrația publică locală, intitulat „Cele bune să se-adune”.

“Premiul din acest an reprezinta, la fel ca si celelalte distinctii, o recunoastere a muncii, implicarii si efortului nostru sustinut care caracterizeaza intreaga activitate la nivelul institutiei pe care o reprezint. Intotdeauna scopul meu a fost sa fiu cat mai aproape de cetateni, sa incerc sa le rezolv problemele cu care ei se confrunta, si sa tin cont de doleantele lor in ceea e priveste dezvoltarea orasului.

Am fost si sunt constient ca aceasta dezvoltare trebuie sa se realizeze in toate domeniile. De aceea, chiar daca situatia financiara nu a fost una favorabila, am demarat proiecte investitionale din fonduri proprii si europene, acestea din urma fiind singura posibilitate de dezvoltare in conditii de criza. Investitiile demarate in invatamant, sanatate, infrastructura, social si agrement sunt investitii pe care dejenii si le-au dorit, le merita, iar noi vom depune toate eforturile pentru a le finaliza, astfel incat Dejul sa devina orasul pe care ni-l dorim cu totii.

Sunt convins ca numai printr-o stransa legatura si ascultandu-i pe cei pe care ii reprezinti, poti sa ajungi sa realizezi lucruri importante pentru comunitate, iar doleantele acesteia sa se oglindeasca in activitatea ta, ca administrator al orasului.

Premiul de excelență pentru cea mai eficientă campanie de comunicare în administrația publică este unul de suflet, o recunoastere pe plan national a muncii pe care am depus-o in mentinerea relatiei cu cetatenii. Este si premiul aparatului propriu care m-a sustinut, si in special al cetatenilor, deoarece impreuna alcatuim un intreg. Acordarea acestui premiu ma onoreaza si sunt increzator ca anul viitor proiectele europene aflate in derulare la Liceul Teoretic Alexandru Papiu Ilarian si Colegiul National Andrei Muresanu vor fi premiate, deoarece sunt cele mai mari investitii pe linie de invatamant din Transilvania”, declara primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Revenim cu imagini de la premiere!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More