Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Dej va preda către Ministerul dezvoltării terenul pe care va fi ridicată sala de sport a Liceului ”Constantin Brâncuși”

0 50

Consilierii locali dejeni se vor întruni săptămâna viitoare în ședința ordinară a lunii noiembrie, printre proiectele de hotărâre de pe lista de ședințe fiind și proiectul privind predarea către Ministerul dezvoltării a terenului destinat sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej.

Tot în ședința de joia viitoare, consilierii locali vor dezbate rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli, vânzarea unui teren de pe strada Fântânilor, deschiderea patinoarului artificial pe perioada de iarnă în centrul orașului.

Un subiect care se anunță extrem de interesant este modificarea şi completarea Hotărârii nr. 75/2009 a Consiliului Local al municipiului Dej privind stabilirea unor măsuri pentru buna gospodărire, păstrarea curăţeniei, respectarea normelor de igienă, protecţia mediului şi înfrumuseţare în Municipiul Dej.

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipiului Dej pe anul 2015.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2015.

3. Proiect de hotărâre privind introducerea în inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej a obiectivelor ce urmează a fi cuprinse în Contractul de Delegare a Serviciului de Alimentare cu apă și Canalizare.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea transmiterii din domeniul public al Municipiului Dej, în domeniul privat al Municipiului Dej și scoaterea din funcțiune și casare a unor bunuri aflate în concesiunea Companiei de Apă Someș S.A Cluj.

5. Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii “ CNI “ SA a amplasamentului constând în teren pe strada Nicolae Iorga nr. 5 şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii “ SALĂ DE EDUCATIE FIZICĂ ȘCOLARĂ “.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe a terenului situat în Municipiul Dej. str. Fântânilor, nr. 26, în suprafaţă de 289 mp.

7. Proiect de hotărâre privind utilizarea anuală temporară a domeniului public pentru amplasarea unui patinoar artificial demontabil

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea diminuării suprafeţei de teren înscris în CF nr. 60395 cu nr. topo 1257/2/5 şi dezlipirea în două parcele.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea alipirii a două parcele, înscrise în CF nr. 51231 şi CF NR. 54428 şi ulterior dezlipirea în două parcele.

10. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii nr. 75/2009 a Consiliului Local al municipiului Dej privind stabilirea unor măsuri pentru buna gospodărire, păstrarea curăţeniei, respectarea normelor de igienă, protecţia mediului şi înfrumuseţare în Municipiul Dej.

11. Proiect de hotărâre privind necesitatea aplicării principiului transparenței și publicității a procesului bugetar prevăzut la art. 8 din Legea 273/2006

12. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Ședința de Consiliu Local este programată joi, 26 noiembrie, de la ora 15, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More