Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Dej vizitată de ambasadorul Marii Britanii

0 37

Primarul municipiului Dej, Costan Morar, a primit în cursul zilei de joi, 3 noiembrie, vizita ambasadorului Marii Britanii la București, Paul Brummell.

În cadrul întâlnirii edilul Dejului i-a prezentat  istoria municipiului, transformările suferite după revoluție precum și premisele de dezvoltare ale municipiului prin investiții în toate domeniile.

Ambasadorul Marii Britanii a fost impresionat de istoria și vechimea orașului, de clădirile din centrul istoric și evoluția Dejului de la un oraș poluat spre un oraș turistic, exprimându-și dorința de a reveni în municipiul nostru pentru o vizită mai lungă în care să fie inclus în itinerariu și Parcul Balnear Toroc.

”A fost o onoare să primesc vizita domnului ambasador, este un om foarte deschis și dornic să cunoască zona noastră, pe care o consideră o zonă cu potențial de dezvoltare. Îl așteptăm să revină în viitor pentru a vedea noua investiție pe care am realizat-o la Toroc, investiţia de la Pădurea Bungăr și toate obiectivele pe care le vom realiza”, a spus primarul Costan Morar.

vizita-ambasador-marea-britanie-dej-2

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More