Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica: 30 de ulițe din comună intră în proces de modernizare

0 253

30 de ulițe pe o lungime de 7,5 km se vor moderniza în localitățile Sînmărghita, Mănăstirea, Mica și Dîmbu Mare din fonduri nerambursabile (PNDL), anunță Primăria comunei clujene Mica printr-un comunicat de presă.

„Zilele trecute am semnat contractul care vizează modernizarea a 30 de ulițe în localitățile Sînmărghita, Mănăstirea, Mica și Dîmbu Mare cu o lungime de 7,5 km. Procedura de licitație a durat 7 luni și în cele din urmă a fost declarat un caștigator. Am dat ordinul de începere a serviciilor de proiectare urmând a se obține autorizația de construire”, spune primarul Tiberiu Zelencz.

Pe parcursul anului următor vor începe lucrările de modernizare, iar durata lucrărilor este 2019-2020.

Este cea mai mare investiție din ultimii 28 ani în comuna clujeană. Valoarea totală a investiției proiectare și execuție este de 3.151.223.83 lei la care se adaugă TVA în valoare de 598.732,53 lei, bani alocați de Ministerul Dezvoltării.

„Este o mare realizare pentru comuna noastră, dar în același timp consider că modernizarea drumurilor este un pas spre normalitate. Vreau să multumesc echipei mele pentru contribuția la implementarea acestui proiect. În fiecare zi mă preocupă atragerea de noi fonduri nerambursabile pentru alte obiective la nivelul comunei noastre, pentru ridicarea standardului de viață și pentru a asigura bunăstarea în comuna noastră”, mai spune edilul comunei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More