Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica: A fost sfințită capela din Mănăstirea

0 287

Noua capelă din localitatea clujeană Mănăstirea a fost sfințită joi, în prezența Înaltpreasfinţitului Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, protopopul Dejului,
Ioan Buftea, preotul paroh din Mănăstirea, Marcel Coroian, și a unui sobor de preoți din comuna Mica și comunele învecinate.

La ceremonie au participat numeroși localnici, în frunte cu primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, și reprezentanți ai administrației locale.

”Mă bucur că am reușit realizarea a încă unui obiectiv atât de necesar pentru o comunitate. Tot ceea ce se realizează în comuna noastră vi se datorează vouă celor care ați crezut în mine, m-ați susținut și ați fost alături de mine de fiecare dată.

Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc colegilor din Primaria Mica, din Consiliul local Mica și echipelor de implementare ale proiectelor.
Sunt onorat de distincția primită ieri, din partea Înaltpreasfințitului Andrei, distincție care este a tuturor cetățenilor din comuna Mica.
Sunt și voi rămâne un om al faptelor. Niciodată nu voi fi omul promisiunilor neonorate”, transmite primarul Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More