Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica a sistat activitatea de relații cu publicul

0 66

Având în vedere evoluţia din ultima perioadǎ a epidemiei de coronavirus COVID-19, în scopul reducerii la maxim a riscului de contaminare cu acest virus, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţǎ al Comunei Mica a hotǎrât ca începând cu data de 16 martie 2020 sǎ fie sistatǎ activitatea de relaţii cu publicul la nivelul Primǎriei Comunei Mica, pânǎ în data de 31 martie 2020, cu posibilitatea reducerii sau prelungirii termenului în funcție de evoluția epidemei la nivel național sau local.

”Dorim sǎ se înţeleagǎ cǎ aceastǎ mǎsurǎ vine sǎ protejeze atât angajaţii primǎriei şi în aceaşi mǎsurǎ pe cei care apeleazǎ la serviciile instituţiei.
Funcţionarii din cadrul primǎriei vor fi prezenţi la posturi şi vor rezolva solicitǎrile prin mijloacele electronice pe care le au la dispoziţie”, a precizat primarul Tiberiu Zelencz.

Toate solicitǎrile se vor comunica telefonic, prin fax şi pe e-mail.

In cazuri cu totul extraordinare, accesul în instituţie va fi permis cu respectarea mǎsurilor recomandate, de distanţare socialǎ şi limitarea contactului dintre persoane.

Telefon contact primǎrie: 0264/226130; fax:0264/226007
E-mail: primariamicacj@primariamica.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More