Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica: Au demarat lucrările pentru amenajarea unui parc pentru copii în Sânmărghita

0 532

Primarul comunei clujene Mica, Tiberiu Zelencz, anunță începerea lucrărilor privind amenajarea unui părculeț de joacă pentru copii, în localitatea Sânmărghita.

Conform edilului, părculețul de joacă pentru copii va fi unul modern cu o suprafață de 420 mp, acoperită cu tartan pentru o mai mare siguranță a copiilor, iar aparatele de joacă vor fi de ultimă generație.

Potrivit autorităților locale, în perioada următoare, părculețele de joacă şi terenurile de sport din localitățile Mica și Nireş vor intra în reabilitare, iar părculețul şi terenul de sport din localitatea Mănăstirea se află în faza de licitație, urmând ca și aici, după încheierea procedurilor să fie demarate lucrările de execuție.

”Mă bucur că alături de colegii mei din Consiliul Local reușim prin aceste proiecte să aducem bucurie copiilor din comuna Mica. Tot ceea ce am promis, mai devreme sau mai târziu, s-au realizat și se vor realiza în perioada următoare. Numai împreună, cu multă încredere, unitate și răbdare, putem reuși!”, a transmis Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More