Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica: Deciziile Comitetului Local pentru Situații de Urgență

0 313

Primarul comunei clujene Mica, Tiberiu Zelencz, face apel la locuitorii comunei să informeze de îndată autoritățile dacă au cunoștință despre persoane întoarse din Italia.

Într-un comunicat de presă publicat de Tiberiu Zelencz, acesta îi roagă pe locuitorii comunei Mica să transmită imediat autoritățile locale informații despre persoane care s-au întors din Italia în comunitate sau dacă au cunoștință că ar fi intrat în contact cu persoane posibil infectate.

”Ieri, am convocat Comitetul pentru Situații de Urgență, iar în urma discuțiilor am stabilit următoarele aspecte și fac apel pe această cale la responsabilitatea și conștiința fiecăruia dintre noi!

Locuitorii care au cunoștință de întoarcerea sau prezența în comuna Mica a persoanelor din țări declarate ca fiind afectate de epidemia virusului gripal COVID-19 (coronavirus), sunt rugate să anunțe de urgență autoritățile publice locale, la numerele de telefon prezentate mai jos, în vederea identificării, verificării și monitorizării conform actelor normative emise de autoritățile publice locale.

Facem apel la cetățenii din zonele cu risc sau care au intrat în contact cu persoane venite din astfel de zone să dea dovadă de responsabilitate și să se autoizoleze la domiciliu, timp de 14 zile, pentru a nu pune în pericol sănătatea celor dragi.

0766889866-Tiberiu Zelencz- președintele Comitetului pentru Situații de Urgență
0767565965-Mureșan Andrei-viceprimarul Comunei Mica
0724016690-Sava Florin-inspector în cadrul Primăriei Mica
0761143997-Gabriel Rotar-sef de Post -Poliție Comuna Mica

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More