Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica: Localitatea Sânmărghita va avea capelă nouă

0 116

Primăria comunei clujene Mica, prin edilul Tiberiu Zelencz, a anunțat azi demararea procedurilor pentru construirea unei capele noi în localitatea Sânmărghita.

”În aceste zile am obținut autorizația privind construirea unei capele și în localitatea Sânmărghita, iar în perioada imediat următoare vom demara lucrările privind construirea acesteia. După cum știți, capela din localitatea Mica este funcțională de anul trecut, iar la capelele din localitățile Nireș și Mănăstirea au fost deja finalizate lucrările, urmând ca în cel mai scurt timp să fie date în folosință”, anunță Tiberiu Zelencz.

Edilul comunei clujene mai spune că este ”un om al faptelor, nu al vorbelor, iar toate proiectele pe care le-am promis că le voi realiza se pot deja vedea după cei 4 ani de mandat ca si primar al comunei Mica.”

”Nu aș fi putut face toate aceste lucruri fără echipa mea de implementare a proiectelor, a colegilor din Consiliul local Mica, și nu în ultimul rând fără susținerea dumneavoastră, a tuturor celor care m-ați susținut și ați avut încredere în mine. Nu ne vom opri aici. Avem și alte proiecte, la fel de importante, pentru comuna noastră. Vă mulțumesc tuturor că ați fost mereu alături de mine și ați crezut că vom reuși tot ceea ce ne-am propus”.

Tiberiu Zelencz, primar Mica

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More